Lieve Stine, weet jij het?

Sverre Fredriksen

Sverre Fredriksen komt uit Noorwegen, heeft in Australië gestudeerd en woont nu in Amsterdam. Hier maakt hij illustraties en animaties voor verschillende klanten zoals rockster Tim Knol. Ook werkte hij mee aan de Nederlandse tienerspeelfilm Hoe overleef ik mezelf? De illustraties die in het boek Lieve Stine, weet jij het? staan zijn gemaakt door Sverre.

Bezoek zijn website op www.svrr.tv

 

Marijke Klompmaker

Marijke heeft al tientallen boeken en tijdschriften geïllustreerd in Nederland en België. Over haar werk als illustrator zegt zij: "Waar ikzelf van hou bij het illustreren: de lezer verrassen, een nét andere invalshoek, als het kan met een beetje humor.
En van de fantasie die ik in illustraties voor kinderverhalen kan gebruiken."

Bezoek haar website op www.marijkeklompmaker.com

 

 

Karst-Janneke Rogaar

Karst-Janneke Rogaar werkt als illustrator aan zeer uiteenlopende projecten. Zo maakte ze de titelsequenties voor de jeugdfilm ‘Bouwdorp’ en de televisieserie Alleen op de wereld, won ze samen met Simon van der Geest een Gouden Griffel en de Jan Wolkers Prijs voor het boek Spinder en tekende ze live in het Concertgebouw tijdens de muziektheatervoorstelling Oorwurm. Ook heeft ze al diverse boekomslagen vormgegeven en geïllustreerd.

Bezoek haar website op karst-janneke.com 


 

 © 2018 • contact: info@kluitman.nl • Postbus 9000 • 1800 GR Alkmaar

Deze site is gebouwd door Netweters.nl